Articole noi

Wonlex KT06, Pink

Wonlex KT06, Pink

Wonlex KT07, Pink

Wonlex KT07, Pink

Xiaomi KW66

Xiaomi MI IMI Smart Watch KW66, Black

Wonlex KT07, Blue

Wonlex KT07, Blue

"Wonlex KT06 // https://www.iwonlex.com/products/wonlex-4g-kids-time-gps-wifi-kids-video-calling-smart-watch-kt10/ Black"

"Wonlex KT06 // https://www.iwonlex.com/products/wonlex-4g-kids-time-gps-wifi-ki…

Wonlex KT07, Silver

Wonlex KT07, Silver
Articole populare

Kingston DataTraveler 70

64GB USB-С 3.2 Kingston DataTraveler 70 USB-C 32GB, USB 3.2, USB-C, (Read 80 MB…

Headset HyperX Cloud Alpha S Blackout, Black, Solid aluminium build, Microphone: detachable, Frequency response: 13Hz–27,000 Hz, Detachable headset braided cable length:1m+2m extension, Dual Chamber Drivers, 3.5 jack, Virtual 7.1 surround sound

Headset HyperX Cloud Alpha S Blackout, Black, Solid aluminium build, Microphone…

Trust Gaming GXT 756 Mouse Pad XL surface design (450x400x3mm)

Trust Gaming GXT 756 Mouse Pad XL surface design (450x400x3mm)

Trust Gaming GXT 754 Mouse Pad L surface design (320x270x3mm)

Trust Gaming GXT 754 Mouse Pad L surface design (320x270x3mm)

Kingston DataTraveler 70

128GB USB-С 3.2 Kingston DataTraveler 70 USB-C 32GB, USB 3.2, USB-C, (Read 80 M…

Trust Gaming GXT 758 Mouse Pad XXL (930x300x3mm)

Trust Gaming GXT 758 Mouse Pad XXL (930x300x3mm)
Aveți nevoie de electrocasnice, de un computer, soft sau de produse sport pentru o vacanță activă? Pe toate acestea le puteți procura chiar acum, fără efort și economisind timp! Magazinul online MaxMart din Chișinău vă vine în ajutor și vă scutește de umblatul prin magazine. Puteți comanda orice produs chiar de acasă, iar curierul nostru vi-l va livra la adresa indicată de dumneavoastră. Magazinul online MaxMart este unul din puținele magazine din Moldova care vă livrează gratuit produsul ales pe orice adresă din Chișinău, cu condiția că suma cumpărăturii este de nu mai puțin de 499 de lei. Ce avantaje vă oferă magazinul online de electrocasnice, tehnică foto, tehnică video, tehnică audio MaxMart? Cel mai important avantaj este numărul semnificativ de produse aflate în stoc, printre care se numără: computerele, laptopurile și accesoriile care țin de acestea, precum softurile, tastaturile, cablurile, telefoanele mobile, proiectoare, necesare în epoca tehnologiilor moderne, aflată în continuă dezvoltare. Veți găsi cu ușurință un laptop sau calculator pentru muncă sau pentru divertisment, un telefon performant, care a devenit un accesoriu indispensabil în zilele noastre. Puteți accesa site-ul magazinului online MaxMart pentru a găsi și tehnică audio: boxe, centre și instrumente muzicale, căști, la prețuri deosebit de avantajoase. Pentru că electrocasnicele de ultimă generație au devenit din ce în ce mai necesare și importante, făcându-și loc în casa fiecărui om modern, avem ce vă propune și la acest capitol. Aveți nevoie de un frigider, de o mașină de spălat sau de un cuptor cu microunde? Avem pentru dumneavoastră cele mai recente și mai calitative modele de mașini de spălat, frigidere, climatizoare, cuptoare, precum și articole electrocasnice mai mici: aparate de cafea, mixere, filtre, mașini de tocat, care vor satisface chiar și cerințele celei mai pretențioase gospodine. Avantajele noastre nu se opresc aici, pentru că avem pentru clienții noștri și produse pentru vacanță – dacă preferați odihna activă și aveți nevoie de produse pentru sport sau dacă doriți să vă relaxați și vă plac device-urile comode și performante, dar și produse pentru casă, pentru reparația și amenajarea acesteia. Găsiți de toate la magazinul online MaxMart din Chișinău, creat anume pentru comoditatea dumneavoastră! Vă garantăm calitate înaltă a produselor noastre și promptitudine!