Garanția produselor vândute de MAXMART

Pentru toate produsele vândute si livrate de către MAXMART beneficiezi de certificate de garanție conform legislației in vigoare si politicilor comerciale ale producătorilor.

Produse cu certificat de garanție emis de producător

Pentru o parte dintre produsele vândute de MAXMART veți primi certificat de garanție emis de producător sau distribuitor in format tipărit. Îl găsiți in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Păstrați certificatul ca sa puteți beneficia de garanție, in caz de necesitate.

Daca produsul se defectează in perioada de garanție, reparația este asigurata de rețeaua de service-uri autorizate a producătorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Puteți veni cu produsul la oficiul central MAXMART sau îl puteți trimite in service. Noi vom direcționa produsul către centrul de service autorizat de producător/ distribuitor si asta se repeta, după reparare, îl vom înapoia in oficiu sau prin curier, in funcție de modalitatea prin care ați trimis produsul in service, conform informațiilor detaliate aici. Daca doriți, aveți posibilitatea sa duceți produsul defectat la cel mai apropiat centru de service menționat in certificat, care va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanției.

Condițiile de acordare a garanțiilor pot varia in funcție de producător si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecărui producător, la nivel național.

Înainte de a începe utilizarea produsului, vă recomandăm să citiţi cu atenţie manualul de utilizare.

Baza de garanţie este cardul de garanţie, emis de către vinzator cu semnătura legalizată de director de magazin şi ştampila firmei. Cumpararea produsului inseamna acordul dvs cu conditiile de garantie.

Drepturile consumatorului sînt reglementate de Legea Republicii Moldova nr. 1453 din 25.05.1993 Cu privire la protecţia drepturilor consumatorilor lex.justice.md şi a altor acte legislative.

Garanția produselor este de pînă la 24 luni.

Toate prețurile includ TVA

Pentru mai multă informație poți apela echipa MAXMART. 068777077 / 022837707